Profesyonel Reçeteler

YOĞUN ÇİKOLATALI TART

YOĞUN ÇİKOLATALI TART

Yazar 11 May 2025

Tarif, çikolata yoğunluğunu farklı dokular ve aromalarla birleştirerek zengin bir tat deneyimi sunmayı hedefleyen detaylı bir pastacılık ürünüdür. Farklı yüzdelerdeki AFFRESCO kuvertür çikolataları, tatlılık, acılık ve aroma dengesini sağlarken, tart...

Devamını oku
Espresso Çikolatalı Sable Kurabiyeleri

Espresso Çikolatalı Sable Kurabiyeleri

Yazar 10 May 2025

Bitter kuvertürlü çikolatalı kurabiye, zengin çikolata rengi ve rustik kuvertür parçacıklarıyla görsel olarak davetkar. Yoğun bitter çikolata aroması, tereyağı, vanilya ve hafif kahve nüanslarıyla dengelenmiş. Ağızda dağılan gevrek dokusu ve...

Devamını oku
Sütlü Çikolatalı Earl Grey Dondurma

Sütlü Çikolatalı Earl Grey Dondurma

Yazar 10 May 2025

Bergamot sorbesi ve sütlü çikolatalı Earl Grey dondurmanın birleşimiyle dengeli bir lezzet profili sunuyor. Bergamot sorbesi, taze ve hafif ekşimsi notalarıyla ferahlatıcı bir başlangıç sağlarken, Earl Grey dondurma sütlü çikolatanın...

Devamını oku
Unsuz Çikolata Fındıklı Biscuit

Unsuz Çikolata Fındıklı Biscuit

Yazar 27 Nis 2025

Yoğun çikolata ve badem lezzetiyle zengin bir pasta tabanı oluşturmak için idealdir. Affresco Kuvertür 55’in kullanımı, tabana derin bir çikolata tadı kazandırırken, pralin fındık ise dokuda kıtırlık ve lezzet zenginliği...

Devamını oku
Çikolatalı Fransız Merengi

Çikolatalı Fransız Merengi

Yazar 27 Nis 2025

Fransız Merengi (Merengue Français), yumurta aklarının çırpılmasıyla elde edilen ve şeker eklenerek sert bir kıvama getirilmiş bir tatlıdır. Parlak, hafif ve gevrek bir dokuya sahiptir. Fransız merengi, kek ve pastaların...

Devamını oku
Choux Hamuru

Choux Hamuru

Yazar 27 Nis 2025

Choux hamuru, zengin dolgu malzemeleriyle bir araya geldiğinde, tatların uyumunu ve derinliğini artıran bir temel sağlar. Choux hamuru, profiterol, eclair veya kremalı tatlılar gibi çeşitli pastacılık ürünlerinde kullanılır. Ayrıca, tuzlu...

Devamını oku
Çikolatalı Kek

Çikolatalı Kek

Yazar 27 Nis 2025

Affresco Kuvertür 55 ile yapılan çikolatalı kek, zengin ve dengeli bir tat profiline sahiptir. Esmer şekerin sağladığı tatlılık, yoğun ve derin bir bitter lezzet sunan Affresco Kuvertür 55 ile mükemmel...

Devamını oku
Cevizli Brownie

Cevizli Brownie

Yazar 27 Nis 2025

Cevizli Affresco brownie, tatlı, acı ve fındıksı notaların dengeli bir kombinasyonunu sunar. Esmer şeker, brownie’nin tatlı temelini oluştururken, Affresco Kuvertür 70'in yüksek kakao oranı ile sağladığı bitter tat, bu tatlılığı...

Devamını oku
Yoğun Çikolatalı Sünger Kek

Yoğun Çikolatalı Sünger Kek

Yazar 27 Nis 2025

Unsuz çikolatalı sünger kek, yüksek kakao içeriği ile yoğun bir çikolata lezzeti sunar. Esmer şeker kullanımı, tat profilini derinleştirerek karamelize notalar ekler ve kekin tatlılığını dengeler. Yapısında, mısır nişastasının sağladığı...

Devamını oku