Beyaz Çikolatalı ve Frambuazlı Kurabiye

Malzemeler

  • 125 g tuzsuz tereyağı
  • 100 g esmer şeker
  • 125 g toz şeker
  • 225 g kabartma tozu ile hazırlanmış un
  • 50 g kuru frambuaz
  • 50 g kavrulmuş badem (öğütülmüş)
  • 125 g Affresco Kuvertür 30
  • 50 g yumurta

Hazırlık

Tereyağı ve Şekerleri Karıştırın:
Tereyağını ve her iki şekeri bir mikserle hafif ve krema kıvamına gelene kadar karıştırın.

Unu Ekleyin:
Karışıma kabartma tozu ile hazırlanmış unu ekleyin ve karıştırın.

Frambuaz ve Bademleri Ekleyin:
Kuru frambuazları, kavrulmuş bademleri ve parçalanmış Affresco Kuvertür Beyaz 30 ekleyin. İyice karıştırın.

Yumurtayı Ekleyin:
Son olarak yumurtayı ekleyin ve hamur haline getirin.

Şekil Verin ve Pişirin:
Hamuru toplar halinde yuvarlayın ve 180°C’de 12 dakika pişirin.

Soğutun ve Servis Edin:
Kurabiyeleri fırından çıkarıp soğumasını bekleyin.

Afiyet olsun!

Yorum Yap

Yorumlar denetleniyor