Malzemeler
- 125 g tuzsuz tereyağı
- 100 g esmer şeker
- 125 g toz şeker
- 225 g kabartma tozu ile hazırlanmış un
- 50 g kuru frambuaz
- 50 g kavrulmuş badem (öğütülmüş)
- 125 g Affresco Kuvertür 30
- 50 g yumurta
Hazırlık
Tereyağı ve Şekerleri Karıştırın:
Tereyağını ve her iki şekeri bir mikserle hafif ve krema kıvamına gelene kadar karıştırın.
Unu Ekleyin:
Karışıma kabartma tozu ile hazırlanmış unu ekleyin ve karıştırın.
Frambuaz ve Bademleri Ekleyin:
Kuru frambuazları, kavrulmuş bademleri ve parçalanmış Affresco Kuvertür Beyaz 30 ekleyin. İyice karıştırın.
Yumurtayı Ekleyin:
Son olarak yumurtayı ekleyin ve hamur haline getirin.
Şekil Verin ve Pişirin:
Hamuru toplar halinde yuvarlayın ve 180°C’de 12 dakika pişirin.
Soğutun ve Servis Edin:
Kurabiyeleri fırından çıkarıp soğumasını bekleyin.
Afiyet olsun!