Çikolatalı Brownie

Malzemeler

  • 185 g tuzsuz tereyağı
  • 185 g Affresco Kuvertur %70
  • 100 g un
  • 40 g kakao tozu
  • 3 adet büyük yumurta
  • 275 g toz şeker

Hazırlık

Çikolata ve Tereyağını Eşit Şekilde Eritin:
Tuzsuz tereyağı ve Affresco Kuvertur'unu birlikte nazikçe eritin. Karışımın sıcaklığını 30°C'ye düşürün.

Un ve Kakao Tozunu Eleyin:
Un ve kakao tozunu bir kapta birlikte eleyin.

Yumurta ve Şekeri Çırpın:
Yumurtaları ve toz şekeri bir kapta kalın bir beyaz köpük oluşana kadar çırpın.

Malzemeleri Birleştirin:
Soğuyan çikolata karışımını yumurta karışımına katın ve nazikçe karıştırın. Elediğiniz un ve kakao karışımını da ekleyin ve nazikçe katlayın.

Pişirin:
Karışımı yağlı kağıt serili kek kalıbına dökün ve 160°C’de pişirin.

Soğutun ve Servis Edin:
Kek kalıbında soğumaya bırakın, ardından dilimleyin. Affresco Waffery Çikolatalı Sos ile dekorasyonu tamamlayın.

Afiyet olsun!

Yorum Yap

Yorumlar denetleniyor