Malzemeler:
Fındıklı Pralin Köpüğü:
320g AFFRESCO Kuvertür 55
600g Krema
120g AFFRESCO Fındıklı Pralin 20 Sütlü
Sıcak Çikolata:
50g AFFRESCO Kuvertür 55
20g AFFRESCO Fındıklı Pralin 20 Sütlü
Fleur de sel (gerektiği kadar)
200g Tam yağlı süt veya yulaf içeceği
40g Su
Fındıklı Pralin Köpüğü (gerektiği kadar)
Hazırlanışı:
- Fındıklı Pralin Köpüğü:
- AFFRESCO Kuvertür 55'i benmari usulü eritin.
- Kremayı ve ardından AFFRESCO Fındıklı Pralin 20 Sütlü'yü karıştırın.
- Karışımı doğrudan bir sifona dökün ve 1 adet nitrojen oksit gazı kartuşu takın.
- Sıcak Çikolata:
- AFFRESCO Kuvertür 55, AFFRESCO Fındıklı Pralin 20 Sütlü ve fleur de sel'i bir çalkalayıcıya koyun.
- Süt ve suyu 70°C'ye (160°F) ısıtın ve ardından çalkalayıcıya dökün.
- Çalkalayıcıyı kuvvetlice karıştırın.
- Karışımı, tadım için seçtiğiniz kaba süzün.
- Servis yapmadan önce sıcak çikolatanın üzerine fındıklı pralin köpüğünü ekleyin.